Βραβείο και διακρίσεις μαθητών του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στον 8ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Μαϊ 24, 2021

Στον 8ο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα: «Καθημερινοί Ήρωες», ο μαθητής της 4ης τάξης Ανδρέας Κορτέσης (4ε), έλαβε το 1ο βραβείο για μαθητές Δ’ Δημοτικού.

Επίσης στον διαγωνισμό διακρίθηκαν οι μαθητές Κωνσταντίνος Μάρκου (1στ), Οδυσσέας Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (1β),Λυδία Παπαϊωάννου (2γ), Κυριακή Μουτσάτσου (2στ), Νέστορας Κωνσταντίνος Δερνίκας (3στ), Αικατερίνη Μανάφα (4α), Έλενα Καββαθά (5γ).

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος παιδιά ηλικίας 4-15 ετών (παιδιά προσχολικής ηλικίας, όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου και Ειδικά Σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης) και σύμφωνα με την ανάρτηση στο site του μουσείου, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 6.000 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανέδειξε 36 νικητές και 96 διακριθέντες.  

Τα έργα όλων των παιδιών που έλαβαν μέρος παρουσιάζονται online στο ειδικό site του μουσείου Αποτελέσματα - Παιδικός Διαγωνισμός (cycladic.gr) , μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021.  

Θερμά συγχαρητήρια στους διακριθέντες αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε πάντοτε επιτυχίες.

Επιστροφή