Ομιλία της Betsy Brown Braun στους γονείς για την πανδημία

Απρ 1, 2021

Την Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ομιλία της διεθνούς φήμης ειδικής στην ανάπτυξη του παιδιού και σε θέματα συμπεριφοράς Betsy Brown Braun στους γονείς των μαθητών του Σχολείου μας με θέμα: «Parenting in a Pandemic». Η Betsy Brown Braun απάντησε σε ερωτήματα που είχαν θέσει ηλεκτρονικά οι γονείς στο Ψυχοπαιδαγωγικό Τμήμα του Κολλεγίου σχετικά με ζητήματα που έχουν ανακύψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Λίγα λόγια για την Betsy Brown Braun

Είναι κάτοχος πτυχίων από το Pfizer College και το Pacific Oaks College της Καλιφόρνια και συγγραφέας των βραβευμένων βιβλίων Just Tell Me What to Say (HarperCollins, 2008) και You’re Not the Boss Of Me (HarperCollins, 2010). Είναι σύμβουλος σε σχολεία, σύμβουλος γονέων και ιδρύτρια του Parenting Pathways, Inc.

Έχει εμφανισθεί σαν σύμβουλος σε εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου όπως The Today Show, Good Morning America κ.ά. Είναι τακτική αρθρογράφος της εφημερίδας Palisadian Post, ενώ το έργο της έχει αναφερθεί εκτεταμένα και στις εφημερίδες USA Today, Wall Street Journal και New York Times.

Ασχολείται με ομάδες γονέων και δίνει διαλέξεις σε σχολεία και εταιρείες ανά τον κόσμο. Με περισσότερα από σαράντα πέντε χρόνια εμπειρίας στη δημόσια και την ιδιωτική εκπαίδευση στην Αμερική, η κ. Braun έχει διευθύνει και δημιουργήσει σχολικά προγράμματα σε δημόσια και σε ιδιωτικά σχολεία. Έχει ιδρύσει και διευθύνει το Wilshire Boulevard Early Childhood Center, στο Λος Άντζελες.

Eίναι μητέρα τριδύμων και γιαγιά έξι παιδιών. 

Επιστροφή