Έρανος στήριξης του Προξενίου Ακτής Ελεφαντοστού από το Δημοτικό Κολλεγίου Ψυχικού

Έρανος στήριξης του Προξενίου Ακτής Ελεφαντοστού από το Δημοτικό Κολλεγίου Ψυχικού

Μαρ 12, 2021

Η Μαθητική Κοινότητα του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού αποφάσισε, στο πλαίσιο της Αξίας του μήνα Δεκεμβρίου «Αλληλεγγύη, Εθελοντισμός, Συνεργασία», να διοργανώσει έρανο, με σκοπό να βοηθήσει το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού. 

Το έργο της Ελληνικής Δράσης Αφρικής είναι πολύπλευρο και δεν στέκεται μονάχα στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων των κατοίκων της Αφρικής. Αντίθετα, αγκαλιάζει κάθε πλευρά της ζωής τους, με έμφαση στην παροχή γνώσης προς τους λαούς της Αφρικής και δημιουργεί ένα αδιάρρηκτο δεσμό μεταξύ Ελλάδας και Αφρικής. Αξίζει να επισημάνουμε ότι μία πτέρυγα σ’ ένα απ’ τα σχολεία στην Ακτή Ελεφαντοστού έχει επονομαστεί «Κολλέγιο Ψυχικού», ως αναγνώριση της σταθερής βοήθειας που προσφέρει το σχολείο μας στο Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η δράση, με ονομασία "τσάντα αλληλεγγύης" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνολικά συγκεντρώθηκαν 34 κούτες με τσάντες που εμπεριείχαν παιχνίδια τα οποία πρόκειται να προσφερθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο της Ακτής Ελεφαντοστού με επωνυμία "Ελλάς".

Επιστροφή