Διαγνωστικοί έλεγχοι COVID-19 σε όλους τους μαθητές του Κολλεγίου. Μήνυμα του Διευθυντή/President

Σεπ 5, 2020

Τη δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών ελέγχων για τον νέο κορωνοϊό COVID-19 σε όλους τους μαθητές του Κολλεγίου ανακοίνωσε ο Διευθυντής/President, Καθηγητής Κώστας Συνολάκης.

Σχετικές οδηγίες και πληροφορίες έχουν ήδη αποσταλεί στους γονείς των μαθητών από την Επιτροπή για τη Διαχείριση της Κρίσης του Κορωνοϊού και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στάδια σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης και τα μέτρα για την ασφαλή προσέλευση στο Σχολείο για τους διαγνωστικούς ελέγχους.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από το νοσηλευτικό Ίδρυμα ΙΑΣΩ, από την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 έως τις 17.00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ψυχικό και εναλλακτικά, στις εγκαταστάσεις της Κλινικής κατόπιν ραντεβού.

Παράλληλα, από τις 14 Σεπτεμβρίου 2020, έχει προγραμματιστεί θερμομέτρηση σε όλα τα πρόσωπα που θα εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τη νόσο Covid-19 σε προσωπικό και μαθητές του Σχολείου.

Υπενθυμίζεται πως από τις 24 Αυγούστου 2020 και μετά, το σύνολο των εργαζομένων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος υπεβλήθη σε μοριακούς ελέγχους Covid-19.

Επιστροφή