Από την ίδρυσή του, το Σχολείο μας προάγει τις Τέχνες και την καλλιτεχνική δημιουργία, ως εργαλεία για την επίτευξη των στόχων του για μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη παιδεία. Το καλλιτεχνικό πνεύμα αποτελεί βασικό τρόπο έκφρασης. Προκαλεί το μυαλό, καλλιεργεί την αισθητική και προάγει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.  

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας ενθαρρύνουν τους μαθητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από τις Τέχνες. Δεν είναι τυχαίο ότι απόφοιτοί μας συνεχίζουν τις σπουδές τους σε κορυφαίες σχολές μουσικής και άλλων τεχνών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αναδεικνύονται στον χώρο του πολιτισμού.

Τα καλλιτεχνικά δρώμενα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ζωής του Σχολείου μας και πλαισιώνουν όλες τις εκδηλώσεις του με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις έργων των μαθητών κ.ά.

no-image
17
ΜΑΪ
ΤΕΤ
ΩΡΑ: 03:00 ΜΜ - 05:00 ΜΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΛΙΛΑ ΑΙΘ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ 201

Έκτακτη Συνεδρίαση Συλλόγου Διδασκόντων στο Γυμνάσιο

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1)Ενημέρωση από τον κ. Β. Οικονόμου, Διευθυντή Πληροφορικής και Ψηφιακής Εκπαίδευσης του Κολλεγίου 2) Έγκριση προγράμματος προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων Ιουνίου 3)Αξιολόγηση Σχολικής Μονάδας
Επιστροφή