Άρση της Αναστολής της Αθλητικής Δράσης της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας

Μαρ 26, 2021

Προς τους γονείς των μαθητών 

και μαθητριών του Γενικού Λυκείου 

και του International Baccalaureate Diploma Programme Ψυχικό, 26 Μαρτίου 2021

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης  Β΄ Αθήνας αίρει την αναστολή της διεξαγωγής της αθλητικής δράσης «Εβδομαδιαίος Μαθητικός Αγώνας Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος» για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και Δημοτικών Σχολείων της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας. 

Ως χρόνος διεξαγωγής της δράσης ορίζεται η εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 έως και την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 και αποσκοπεί στην ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας των μαθητών/τριών στον ελεύθερο χρόνο τους μέσω του βαδίσματος.  Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται στο συνημμένο έγγραφο 2 που σας είχαμε αποστείλει στις 3/3/2021.

 Σας επισυνάπτουμε το ενημερωτικό έγγραφο της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας που αίρει την αναστολή της αθλητικής δράσης (έγγραφο 3). Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει το παιδί σας στη συγκεκριμένη δράση, παρακαλούμε να αποστείλετε την Υπεύθυνη Δήλωση (έγγραφο 4) σήμερα, Παρασκευή, 26/3/2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] για το Γενικό Λύκειο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για το IBDP.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί εκτός σχολικού ωραρίου με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών. 

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία 

Παναγιώτης Γιαννουλάτος 

Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου – Κολλέγιο Ψυχικού

Επιστροφή