Χριστουγεννιάτικος στολισμός Βιβλιοθήκης

Χριστουγεννιάτικος στολισμός Βιβλιοθήκης

Δεκ 13, 2021

Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε και μαζί του η αντίστροφη μέτρηση για την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Η μαγεία των Χριστουγέννων τρυπώνει σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας. Χρωματιστές μπάλες, λαμπιόνια, στολισμένα δέντρα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες γεμίζουν το σχολείο μας με αισιοδοξία και χαρά.

Η Βιβλιοθήκη μας φόρεσε τα γιορτινά της, το χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε και δέχεται στην αγκαλιά της τους μικρούς της επισκέπτες.

Αναγνώσματα γεμάτα χριστουγεννιάτικη λάμψη, μαγεία, αστερόσκονη έχουν την τιμητική τους. Ο Ρούντολφ, ο Σκρουτζ, το κοριτσάκι με τα σπίρτα, ο Πάπα-Πάνωφ κατεβαίνουν από τα ράφια και διηγούνται την ιστορία τους για να γλυκάνουν την ατμόσφαιρα και να μεταφέρουν στους μαθητές μας το πνεύμα των γιορτών.  

Τα Χριστούγεννα αποτελούν αφορμή για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά ενός ταξιδιού σε κόσμους, ονειρεμένους, λαμπερούς, πιο φωτεινούς. Η χαρά των ημερών αυτών περνά αναμφίβολα μέσα από ιδιαίτερες στιγμές όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου...  Ας το εκμεταλλευτούμε...

Επιστροφή