Βραβείο «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2019» στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Βραβείο «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2019» στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Μαϊ 7, 2019
Τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του διαγωνισμού «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2019» του Σωματείου "Επιχειρηματικότητα Νέων" – Junior Achievement Greece, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019  πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του διαγωνισμού «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2019» του Σωματείου "Επιχειρηματικότητα Νέων" – Junior Achievement Greece, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την πρώτη θέση κατέκτησε επάξια η μαθητική επιχείρηση «Saveat» του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe (2 – 5 Ιουλίου) στη Λίλ της Γαλλίας.

Το βραβείο απένειμε στους μαθητές του Σχολείου μας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος έχει θέσει υπό την αιγίδα του το πρόγραμμα της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης 2019».

Το Κολλέγιο υποστηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό της Αριστείας δίνει και θα συνεχίσει να δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να ξεχωρίσουν για τα επιτεύγματά τους, ώστε να γίνουν στο μέλλον χρήσιμοι και ικανοί πολίτες.

Η εικονική επιχείρηση των μαθητών του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού αφορά σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης και δράσης κατά της σπατάλης τροφίμων, μέσω της οποίας γίνεται διαχείριση των κοντολήξιμων προϊόντων από τα super market, έτσι ώστε να αγοράζονται έγκαιρα από τους καταναλωτές σε τιμή προσφοράς. Πέντε ημέρες πριν τη λήξη τους, τα προϊόντα που περισσεύουν προσφέρονται σε κοινωφελή ιδρύματα για άμεση κατανάλωση. 

https://www.athenscollege.edu.gr/docs/default-source/news-htmlcontent-files/vravio-kaliteris-mathitikis-ikonikis-epihirisis-2019-ston-omilo-neanikis-epihirimatikotitas-likiou-kollegiou-psihikou-.html; charset=utf-8?Status=Master&sfvrsn=85160263_0&download=trueΘερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους Καθηγητές-Συμβούλους του Ομίλου: Αθανάσιο Καραμήτσα, Ελένη Μαρκοπούλου και Παναγιώτη Στατήρη.

 

Επιστροφή