Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Φεβ 20, 2019
Οι μαθητές του σχολείου μας Δουρίδα Παναγιώτα, Μαρινόπουλος Αλέξανδρος, Παντελόπουλος Αριστομένης και Φλουτάκου Νέλλυ, συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός W.

Οι μαθητές του σχολείου μας Δουρίδα Παναγιώτα, Μαρινόπουλος Αλέξανδρος, Παντελόπουλος Αριστομένης και Φλουτάκου Νέλλυ, συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, που διοργανώνει  ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός W.R.O. Hellas, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Φέτος, το θέμα του διαγωνισμού είναι:  «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά». Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο Περιφερειακός Διαγωνισμός  Αττικής.

Ύστερα από δύο απαιτητικές φάσεις αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά από διαφορετικές κριτικές επιτροπές, η ομάδα των 4 μαθητών μας προκρίθηκε στις 25 καλύτερες ομάδες της Αττικής. Ως εκ τούτου, θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν το Σχολείο μας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2018.

Θερμά συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Επιστροφή