Τροποποίηση προγράμματος 18/9/2020 λόγω έντονων καιρικών συνθηκών

Σεπ 17, 2020

Αγαπητοί γονείς,

Μετά από αξιολόγηση των νέων δεδομένων σε σχέση με τα επικείμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, το Σχολείο αποφάσισε να τροποποιήσει το αυριανό πρόγραμμα (Παρασκευή, 18/9/2020) ως εξής:

Αποχώρηση μαθητών με σχολικά

 Για τους μαθητές που μετακινούνται με σχολικά λεωφορεία, θα ισχύσει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Συνεπώς, τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 14:00 (πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχολικά λόγω των καιρικών φαινομένων).  Μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την ακριβή θέση των σχολικών λεωφορείων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας GPS που διαθέτει το Σχολείο, από τον σύνδεσμο https://routemonitor.athenscollege.edu.gr/  ή μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου www.haef.gr > ΓΟΝΕΙΣ > ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ και ίσως σας σταλεί μήνυμα SMS στο κινητό σας.

Αποχώρηση μαθητών με Ι.Χ.

Για να εξασφαλίσουμε τη μεθοδική και οργανωμένη αποχώρηση των μαθητών που μετακινούνται με Ι.Χ. το πρόγραμμα αποχώρησης τροποποιείται ως εξής:

 Α) Η αποχώρηση με Ι.Χ. των μαθητών θα ξεκινήσει στις 13:00.

 Β) Τα Ι.Χ. θα εισέρχονται από την πύλη που μπαίνουν τα λεωφορεία (Ανατολική, πριν την κεντρική πύλη, όπως έρχεστε από την Αττική Οδό) και θα παραλαμβάνουν τους μαθητές από τον χώρο της έπαρσης.

 Γ) Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούμε οι γονείς της 1ης – 2ας  και τα μίνι βαν να προσέλθουν στις 13:00 -13:20, οι γονείς της 3ης – 4ης στις 13:20 – 13:40 και οι γονείς της 5ης -6ης στις 13:40 -13:55 (τα αδέρφια θα φροντίσουμε να φύγουν μαζί με το μικρότερο αδελφάκι). 

Δ) Αν κάποιος αδυνατεί να παραλάβει τα παιδιά σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα να ειδοποιήσει την Κεντρική Γραμματεία (κα Καρακατσιώτου). Η παραλαβή των μαθητών αυτών θα γίνει μετά την αποχώρηση των σχολικών στις 14:30.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι δε θα πραγματοποιηθεί η σίτιση των μαθητών στο Σχολείο.

Από τη Διεύθυνση

Επιστροφή