Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στο Κολλέγιο

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στο Κολλέγιο

Οκτ 15, 2018
Εκδήλωση προς τιμήν της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Kate Logan πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Κολλεγίου.

Εκδήλωση προς τιμήν της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Kate Logan πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Κολλεγίου. Αφορμή στάθηκε η επιτυχημένη ακαδημαϊκή δράση «Μελβούρνη-Αθήνα: Μια διαδρομή Φιλίας» αλλά και η πρόσφατη επίσκεψη μαθητών Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού στην πρεσβεία της Αυστραλίας.

Την κ. Logan προσφώνησαν ο Διευθυντής/ President του Κολλεγίου κ. Richard Jackson και ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστής Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Απόστολος Αθανασόπουλος, σημειώνοντας ότι αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για το Σχολείο η επίσκεψη της επίσημης εκπροσώπου της Αυστραλίας στη χώρα μας.

Η Πρέσβειρα κ. Logan αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, η οποία συνεχίζεται έως σήμερα και εξέφρασε την ικανοποίηση της για το πρόγραμμα «Μελβούρνη-Αθήνα: Μια διαδρομή Φιλίας».

 

Μαθητές που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018, μίλησαν για την εμπειρία τους ως μέντορες συμμαθητών τους σε σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης ενώ προβλήθηκε βίντεο με τα σημαντικότερα σημεία της δράσης.

  

Κατά την επίσκεψή της στο Κολλέγιο, την Πρέσβειρα συνόδευσαν ο κ. Richard Jackson, ο κ. Απόστολος Αθανασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Απόστολος Δοξιάδης, η υπεύθυνη του πρώτου έτους του Προγράμματος International Baccalaureate κ. Ελένη Τζάρου και η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας κ. Αλεξάνδρα Αϊβαλιώτη.

Στη συνέχεια, η κα. Logan ξεναγήθηκε στο campus του Ψυχικού από μαθητές του Σχολείου.

Επιστροφή