Commencement 2017

Commencement 2017

Ιουλ 11, 2017
Η 88η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 σε κλίμα χαράς αλλά και έντονης συγκίνησης.

Η 88η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 σε κλίμα χαράς αλλά και έντονης συγκίνησης. Γονείς, συγγενείς, φίλοι, εκπαιδευτικοί και απόφοιτοι του Κολλεγίου τίμησαν με την παρουσία τους, τους τελειοφοίτους του ’17. Η Τελετή έγινε όπως κάθε χρόνο, στα προπύλαια του ιστορικού Μπενακείου Διδακτηρίου στο Ψυχικό.



O President κ. Σπύρος Πολλάλης απένειμε το φετινό President’s Award, μετά θάνατον στον εκ των ιδρυτών του Κολλεγίου, Στέφανο Δέλτα.



Η Τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλίες από εκπροσώπους της τάξης του 2017, με την απονομή βραβείων σε μαθητές και μαθήτριες, και με την επίδοση των διπλωμάτων αποφοίτησης από τον Συνδιευθυντή κ. Διονύση Τσελέντη του Κολλεγίου Αθηνών και τον Συντονιστή των Σχολικών Μονάδων του Κολλεγίου Ψυχικού κ. Απόστολο Αθανασόπουλο.

Επιστροφή