Εκδήλωση για τον εορτασμό 10 χρόνων συνεργασίας του Κολλεγίου Αθηνών με το Fulbright Greece

Δεκ 7, 2023

Τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων του Fulbright/Athens College Fellowship Program. Τη γιορτή παρακολούθησαν μαθητές Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Επιτετραμμένη στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα Μαρία Όλσον και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Fulbright Greece Άρτεμις Ζενέτου.

H εκδήλωση περιλάμβανε μια διαδραστική παρουσίαση που προετοίμασαν οι φετινοί Fulbright Fellows μας, οι οποίοι υπογράμμισαν τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές αξίες του προγράμματος, ένα βίντεο με παλαιούς Fellows που μοιράσθηκαν την εμπειρία τους από το Κολλέγιο και μια συναυλία της College Unplugged Orchestra. 

Τις ομιλίες έκλεισε η Συντονίστρια του Προγράμματος Fulbright/Athens College Fellowship Program και Διευθύντρια του University Applications Counseling Office Μαρία Βέργου, η οποία τόνισε ότι αυτή η εκπαιδευτική συνεργασία άνθισε χάρη στην αφοσίωση και το κοινό όραμα για αριστεία.

Επιστροφή