Συνάντηση των δύο Συμβουλίων στη Νέα Υόρκη. Παρουσίαση του ΣΑΚΑ USA

Συνάντηση των δύο Συμβουλίων στη Νέα Υόρκη. Παρουσίαση του ΣΑΚΑ USA

Ιαν 23, 2019
Την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η δεύτερη πολύ επιτυχημένη κοινή συνεδρίαση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ και το

Την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η δεύτερη πολύ επιτυχημένη κοινή συνεδρίαση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ και του Συμβουλίου Επιτρόπων της Αμερικής, παρουσία του Διευθυντή/President του Κολλεγίου, Richard Jackson. Τα μέλη των δύο Συμβουλίων είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα που αφορούν στους μελλοντικούς στόχους του Κολλεγίου, σημειώνοντας ότι επόμενη κοινή συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού στο campus του Σχολείου στο Ψυχικό.

 

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν τα μέλη του νεοσύστατου παραρτήματος του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ: Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού) στην Αμερική, του ΣΑΚΑ USA, με τον επικεφαλής τους Δημήτρη Αβράσογλου ’78, καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΑΚΑ Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης ’78. Οι παρευρισκόμενοι μίλησαν για την ανάγκη εντονότερης επικοινωνίας, δράσεων και αυξημένων συνεργιών μεταξύ του σχολείου, των αποφοίτων, του ΣΑΚΑ και των παραρτημάτων του ανά τον κόσμο.

 

Από αριστερά: o κ. Αλέξης Φυλακτόπουλος - μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Ι, ο κ. Νίκος Τσαβλίρης - πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Ι. και ο κ. Δημήτρης Γόντικας, μέλος του Board of Trustees.

 

Με πρωτοβουλία και οργάνωση του ΣΑΚΑ USA, ακολούθησε δείπνο με 85 καλεσμένους στο Cosmopolitan Club της Νέας Υόρκης. Στο δείπνο συμμετείχαν τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΙ, του Συμβουλίου Επιτρόπων της Αμερικής, οι εκπρόσωποι του ΣΑΚΑ (Κων/νος Παπαδιαμάντης '78 Πρόεδρος, Γιάννης Κατσαράκης '95 μέλος ΔΣ ΣΑΚΑ με αρμοδιότητα τα παραρτήματα εξωτερικού, Ελένη Αναγνωστοπούλου '10, Μέλος ΔΣ ΣΑΚΑ), απόφοιτοι του σχολείου από τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, την Καλιφόρνια, το Μέρυλαντ, την Ουάσιγκτων και την Πενσυλβάνια. 

 

Ο κ. Γιάννης Μανουηλίδης, μέλος του Board of Trustees και ο Διευθυντής/President κ. Richard Jackson

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων Αλέξης Μίχας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλαος Ταβλίρης, ο Διευθυντής/President Richard Jackson, ο Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης και ο Δημήτρης Αβράσογλου, ο οποίος καλωσόρισε εκ μέρους του ΣΑΚΑ USA όλους τους αποφοίτους που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

 

Από αριστερά: Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης - πρόεδρος ΣΑΚΑ, Αλέξανδρος Μίχας - Chairman of Board of Trustees, Bill McDiarmid μέλος του Board of Trustees.

 

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ΣΑΚΑ USA: Δημήτρης Αβράσογλου '80 (co-coordinator), Θανάσης Μαζαράκης ‘80 (co-coordinator), Περικλής Μαζαράκης ‘81, Φωτεινή Βασιλικού ‘04, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ‘09, Ελένη Αναγνωστοπούλου ‘10 και Κωνσταντίνος Εγγλέζος ‘03.

 

Από αριστερά: Περικλής Μαζαράκης, Δημήτρης Αβράσογλου, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Φωτεινή Βασιλικού, Κωνσταντίνος Εγγλέζος

Επιστροφή