Τα Nέα μας

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Κολλεγίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δεκ 14, 2022

Μια εορταστική και ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά έζησε η Κολλεγιακή οικογένεια το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου), η College Symphony Orchestra και η Χορωδία Γυμνασίων και Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών έδωσαν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία αφιερωμένη στο παιδί, για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Σχολείου.


Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Αννίκα Παπαντωνίου και ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ΄75.


Λίγα λόγια για τη μοναδική αυτή συναυλία μοιράσθηκαν και ο Διασχολικός Προϊστάμενος του Τμήματος Μουσικής κ. Στέφανος Τσοκάκης και ο Διευθυντής του Ωδείου κ. Δημήτρης Παπαγιαννάκις.

Μαθητές και καθηγητές του Σχολείου και του Ωδείου του Κολλεγίου ερμήνευσαν κλασσικά έργα των Antonio Vivaldi, Alan Silva, Harry Richards, Pedro Gilabert, Karl Jenkins και χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως Jingle bells, Ο come, all ye faithful, Joy to the world και Silent Night.

Τη Μουσική Διεύθυνση είχε ο Δημήτρης Παπαγιαννάκις.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους Συλλόγους Γονέων Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, Λυκείου και Ι.Β. Κολλεγίου Ψυχικού, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 30 χρόνια του Ωδείου Κολλεγίου Αθηνών.

 

Επιστροφή