ΛΚΑ-Διάκριση μαθητών/μαθητριών στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας : «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη»

Σεπ 17, 2026, 13:06 μμ by Τζένη Διδάχου

Σημαντική διάκριση σημείωσαν μαθητές/μαθήτριες και απόφοιτοι/απόφοιτες του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη».

 

Τον Διαγωνισμό συνδιοργανώνουν το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων της Διεύθυνσης Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΔΥΠΕΑ) της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ».

 

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, το έργο του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, με τίτλο «Podcast Οδική Ασφάλεια – Project Zero», θα βραβευθεί στην κατηγορία Podcast, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2026, στο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Μαθητές/μαθήτριες και απόφοιτοι/απόφοιτες που συμμετείχαν στο Podcast:

 

Αργύρη

Νικολέττα

Απόφοιτη

Ηλιοπούλου

Χριστίνα

Γ΄ Λυκείου

Κανέλλος

Παναγιώτης Τιμολέων

Απόφοιτος

Κεφαλογιάννη

Μαρία Αικατερίνη

Απόφοιτη

Παπαλοπούλου

Ελένη Μελίτα

Β΄ Λυκείου

Σπύρου

Ασημένια

Β΄ Λυκείου

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την επιτυχία τους!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα