ΛΚΑ - Δύο μαθητές της Γ΄ Λυκείου στην Εθνική Ομάδα εκπροσώπησης της χώρας μας στην 37η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας 2026

Απρ 28, 2026, 10:07 πμ by Τζένη Διδάχου

Ο 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2026, που διεξήχθη σε σύνδεση με τη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση της 2ης και της 3ης φάσης κατά το χρονικό διάστημα 6 και 7 Απριλίου 2026 αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμασιών διακρίθηκαν οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, Απόστολος Βασιλικός και Χαρίλαος Μιχαλόπουλος, καθώς είναι ανάμεσα στους τέσσερις (4) μαθητές με τις υψηλότερες επιδόσεις πανελλαδικά και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην 37η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας 2026, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 19 Ιουλίου 2026, στο Βίλνιους στη Λιθουανία. 

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη σημαντική διάκρισή τους και καλή τύχη στην 37η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα