Διακρίσεις της μαθήτριας Έλλης Διαμαντοπούλου

Φεβ 10, 2026, 08:59 πμ by Πόπη Σιμιτσή

Η μαθήτρια της Β’  Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, Έλλη Διαμαντοπούλου, συμμετείχε στα παρακάτω Πρωταθλήματα:

  • Στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών Αγωνισμάτων που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στις 7 - 8 Φεβρουαρίου 2026 και κατέκτησε την 1η θέση στην Τεχνική Κατάβαση (SL) και τη 2η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (GS) στην κατηγορία Κ1.

  • Στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών Αγωνισμάτων που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχίου στις 28 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2026 και κατέκτησε την 1η θέση στην Τεχνική Κατάβαση (SL) και τη 3η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (GS) στην κατηγορία Κ1.

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Αλπικών Αγωνισμάτων που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στις 14  - 15 Μαρτίου 2026 και κατέκτησε την 1η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (GS) και τη 2η θέση στην Τεχνική Κατάβαση (SL) στην κατηγορία Κ1, και αντίστοιχα την 1η θέση στην FIS CHI RACE GS και 2η θέση στην FIS CHI RACE SL στην κατηγορία FIS GIRLS U14. Ως αποτέλεσμα των αγώνων κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η Έλλη ανακηρύχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος στην κατηγορία Κορασίδων U14 και εντάχθηκε στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Παίδων - Κορασίδων.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα