Εσωτερικοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Δημοτικών Σχολείων

Ιαν 28, 2026, 13:16 μμ by Πόπη Σιμιτσή

Από τις 13 έως τις 23 Οκτωβρίου 2025, πραγματοποιήθηκαν στα Δημοτικά μας οι αγώνες 3ης, 4ης, 5ης και 6ης τάξης ανά σχολείο, στο αγώνισμα του Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος.

Συμμετείχαν όλα τα παιδιά! Οι 10 πρώτοι και οι 10 πρώτες από κάθε τάξη και σχολείο, έλαβαν μέρος σε κοινούς αγώνες από τις 3 έως τις 7 Νοεμβρίου, για τις 6 πρώτες θέσεις ανά τάξη ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες με άλλα ιδιωτικά σχολεία, στο πλαίσιο των ΑΣΙΣ.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα