Εκπαιδευτικές Ημερίδες με θέμα «Διδακτικές Προτάσεις»

Ιαν 22, 2026, 13:13 μμ by Αμαλία-Ιωάννα Ζαούση

Στις 22 Νοεμβρίου και 13 Δεκεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο του Κολλεγίου δύο ημερίδες με θέμα «Διδακτικές Προτάσεις» για τους εκπαιδευτικούς του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΕΕΙ). Πάνω από 70 εκπαιδευτικοί από το Νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο παρουσίασαν καινοτόμες διδακτικές προτάσεις σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου μας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Αλέξης Φυλακτόπουλος ’65 και ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης.

Στις επιμορφωτικές αυτές εκδηλώσεις δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των εκπαιδευτικών και να προκληθεί διάλογος σε ζητήματα διδακτικής μεθοδολογίας, αξιολόγησης και στρατηγικών που εφαρμόζονται μέσα στην τάξη.

Οι ημερίδες διοργανώθηκαν από το Γραφείο του Διευθυντή/President.  

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα