Παρουσίαση του βιβλίου "Η Μυρτιά και ο καθρέφτης"

Ιουν 19, 2025, 15:42 μμ by Ευγενία Χαμζάι

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, στην Βιβλιοθήκη μας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Μυρτιά και ο καθρέφτης» από τη συγγραφέα του βιβλίου, Κατερίνα Παούρη. Την παρουσίαση παρακολούθησαν οι μαθητές των τμημάτων 1ε και 1στ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της Μυρτιάς.

Η συγγραφέας μάς ταξίδεψε στον κόσμο του παραμυθιού μέσα από μια ζεστή και ζωντανή αφήγηση, αποκαλύπτοντας μηνύματα για την αυτοεκτίμηση, την αποδοχή και τη δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του. Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε και έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις.

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα