Μια μέρα για όλη την οικογένεια στο Σχολείο μας 2025

Μαϊ 20, 2025, 10:58 πμ by Αμαλία-Ιωάννα Ζαούση

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά το Spring Day 2025 το Σάββατο, 10 Μαΐου στις εγκαταστάσεις των Δημοτικών σχολείων στην Κάντζα.

Ήταν μία ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα που τα είχε όλα: αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακούς χορούς, κηπουρική, καλλιτεχνικά εργαστήρια & κατασκευές, μαθητικές δράσεις, κυνήγι θησαυρού και πολύ πολύ παιχνίδι!

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Επιτροπή Εθελοντών Γονέων - Parents Fund Drive με τον συντονισμό του Development Office και την υποστήριξη του Σχολείου. Όλα τα έσοδα ενίσχυσαν το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου. 

Και του χρόνου!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα