ΔΚΑ -  Το Drama Club στo Spring Day

Μαϊ 20, 2025, 08:09 πμ by Δημήτρης Φυτσιλής

Το Σάββατο, 10 Μαΐου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Μια μέρα για όλη την οικογένεια στο Σχολείο μας", το Drama Club του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την παράσταση Digital Soul — ένα πρωτότυπο έργο που εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις και την αυθεντική επικοινωνία.

Μέσα από δυνατές σκηνές, μουσική και συγκινητικά μηνύματα, οι δεκαπέντε μαθήτριες της 5ης και 6ης Δημοτικού μας θύμισαν πόσο σημαντικό είναι να είμαστε παρόντες στον πραγματικό κόσμο. “Give people your love, don’t give them your ‘like’.”

Θερμά συγχαρητήρια στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, Μ. Αβαγιανού, Λ. Μπορμπουδάκη και Β. Τσουμάνη, και στις μαθήτριες που συμμετείχαν καθώς και στην ομάδα υποστήριξης για τη δημιουργική και ουσιαστική αυτή δουλειά! 

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 22 Μαΐου, ώστε να την παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της 5ης και 6ης Δημοτικού.

 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα