Διάκριση Μαθητών/τριών του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στον 85ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών "Ο ΘΑΛΗΣ"

Ιαν 13, 2025, 16:25 μμ by Χρήστος Βάσσος

Οι παρακάτω μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού διακρίθηκαν στον 85ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών "Ο ΘΑΛΗΣ" που πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2024.

Οι μαθητές/μαθήτριες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ", που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025.


α’  Γυμνασίου

Φουντάνα Δανάη

β΄ Γυμνασίου

Αμαργιωτάκη Άννα

Γιώτης Ορέστης

Δούρου Μαρίνα

Ζερβομανωλάκη Ελένη

Κυριαζίδου Ελένη

Λεούση Νικολέτα Σουλτάνα

Μεταλληνός Σπυρίδων

Μπουχώρη Ναυσικά Βασιλική

Ντελοπούλου Παναγιώτα Δάφνη

Πετρόγλου Ειρήνη

Πετρόπουλος Κάρολος Βασίλειος

Πετσίνη Δανάη, Σταυρακούδης Νέστωρ

Ρίτσιου Ελισάβετ

Σκόρδιας Μιχαήλ

Σταυρακούδης Νέστωρ

Τρυπηνιώτης Γιώργος

Χατζάκη Ευαγγελία

Χριστίδη Αριάδνη

γ΄ Γυμνασίου

Βερώνης Κωνσταντίνος

Γλου Αικατερίνη

Δαμαλίτης Ιορδάνης

Κονδύλης Νικόλαος

Παπανδρέου Μενέλαος Μάριος

Περδίκης Γεώργιος

Σαλμάς Αντώνιος

Τριβιζά Αλεξάνδρα

Χασάπης Χαρίτωνας

 Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες για τη διάκρισή τους στον διαγωνισμό "Ο ΘΑΛΗΣ" και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του του διαγωνισμού.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα