Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Το νησί του Ίσην" της Αλίκης Γιαννακάκη

Σεπ 25, 2024, 11:35 πμ by Αλεξάνδρα Τσιχλάκη

“Στο νησί του Ίσην η ζωή κυλάει διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Τα τζιτζίκια κάνουν ησυχία, τα αηδόνια τραγουδούν φάλτσα και οι σκαντζόχοιροι είναι απαλοί σαν μετάξι!”

Τα πλάσματα που προέρχονται από αυτόν τον μέχρι πρόσφατα ανεξερεύνητο τόπο έχουν κάτι μοναδικό: Παρότι μοιάζουν με τα ζώα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, έχουν εξελιχθεί με εντελώς αντίθετο τρόπο.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, η συγγραφέας του βιβλίου Αλίκη Γιαννάκη και οι υπέροχες εικόνες της εικονογράφου Ρένιας Μεταλληνού χάρισαν στους μαθητές μας μια απολαυστική εμπειρία με οδηγό την περιέργεια, το χιούμορ και τη φαντασία.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα