Αποφοιτήσεις Γυμνασίων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού

Ιουν 28, 2024, 10:50 πμ by Αμαλία-Ιωάννα Ζαούση

Την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο του Κολλεγίου οι αποφοιτήσεις των Γυμνασίων Κολλεγίου Ψυχικού και Κολλεγίου Αθηνών.

Οι Διευθύντριες των δύο σχολικών μονάδων κ.κ. Νικολέτα Κανελλή και Βασιλική Τλα συνεχάρησαν τα παιδιά που έφθασαν με επιτυχία στο τέλος αυτού του κύκλου της μαθητικής τους ζωής και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον επόμενο.

Οι καθηγητές σύμβουλοι και οι πρόεδροι των τάξεων, αποχαιρέτισαν τους μαθητές, οι οποίοι παρέλαβαν με χαρά τα αποφοιτήριά τους. Ακολούθησε και η απονομή των βραβείων εις μνήμην Ιωάννη Λάτση στο Γυμνάσιο Ψυχικού και Μποδοσάκη Αθανασιάδη στο Γυμνάσιο Αθηνών.

Τις δύο αποφοιτήσεις πλαισίωσαν μουσικά μαθητές του Ωδείου του Κολλεγίου με εντυπωσιακές εκτελέσεις έργων κλασικής μουσικής.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα