ΥΠ.Π.Ε.Θ. Πρωτάθλημα Στίβου μαθητών – μαθητριών Λυκείου

Ιαν 17, 2024, 11:20 πμ by Vicky Anastassini

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Στίβου μαθητών και μαθητριών Λυκείου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στα πλαίσια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.  Στις 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι ρίψεις στον Αγ. Κοσμά.   Συμμετείχαν 29 μαθητές και μαθήτριες από το Κολλέγιο Αθηνών και 23 από το Κολλέγιο Ψυχικού, οι οποίοι κατέλαβαν 14 πρώτες θέσεις, 11 δεύτερες και 7 τρίτες.

Στους αγώνες αυτούς επιτεύχθηκε μια νέα επίδοση Λυκείου από τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο, στο Δρόμο 100μ., με επίδοση 10”60,του Κολλεγίου Αθηνών. 

11 μαθητές και μαθήτριες από το Κολλέγιο Αθηνών και 9 από το Κολλέγιο Ψυχικού προκρίθηκαν για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Δείτε τα αποτελέσματα

 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα