Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου K16

Ιουν 21, 2023, 13:11 μμ by Πόπη Σιμιτσή

Στις 17 και 18 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αγοριών – Κοριτσιών K16, στη Χαλκίδα.  Από το Κολλέγιο συμμετείχαν 26 αθλητές και αθλήτριες του ΣΑΚΑ.

Έξι πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Κ16 κατέλαβαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

  • Άγγελος Κάντζος-Κοντογιάννης, Κωνσταντίνος Κυρκιλής μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, Νικόλαος Παγωνάκης μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, Χαρίλαος Κρίτσας μαθητής της Β’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, στο Δρόμο 4Χ80μ. με επίδοση 36”97 (2η θέση)

  • Άγγελος Κάντζος-Κοντογιάννης, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, στο Δρόμο 80μ. με επίδοση 9”45 (3η θέση)

  • Μαρία Πετρολέκα μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού, στο Δρόμο 600μ., με επίδοση 1’41”99 (4η θέση)

  • Κωνσταντίνος Κυρκιλής, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, στο Δρόμο 80μ. με επίδοση 9”51 (5η θέση)

  • Νικόλαος Παγωνάκης, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, στο Δρόμο 150μ. με επίδοση 17”85 (5η θέση)

Δείτε τα αποτελέσματα

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα