Ομιλία του Δρ Γεωργίου Φυτιάνου με θέμα «Περιβάλλον – Παραγωγή προϊόντων – Μεταποίηση και προώθηση»

Απρ 6, 2023, 12:39 μμ by Αμαλία-Ιωάννα Ζαούση

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε ομιλία του Δρ Γεωργίου Φυτιάνου, Καθηγητή του Τμήματος Περιβαλλοντικής Επιστήμης του Perrotis College της Θεσσαλονίκης σε μαθητές Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού, με θέμα «Περιβάλλον – Παραγωγή προϊόντων – Μεταποίηση και προώθηση».

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα. Τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία και απηύθυναν πολλές ερωτήσεις στον Δρ Γεώργιο Φυτιάνο.

Το Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences είναι το τριτοβάθμιο τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Προετοιμάζει τους σπουδαστές του στη διοίκηση επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, την τεχνολογία τροφίμων, τη γεωργία ακριβείας και τη διατήρηση φυσικών πόρων. 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα