Διάκριση μαθητών-τριών Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον Διαγωνισμό EOES 2023

Ιαν 12, 2023, 13:12 μμ by User Not Found

Τριμελής ομάδα του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού - αποτελούμενη από τους μαθητές Παναγιώτη Κλείδωνα (ΙΒ1), Βασιλική Κόκκαλη (Β΄ Λυκείου) και Νίκη Μαζιώτη (Β΄ Λυκείου) – έλαβε τη δεύτερη θέση στον Τοπικό  Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (EOES 2023, πρώην EUSO) και θα εκπροσωπήσει το Σχολείο μας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023. Τα δύο ελληνικά σχολεία που θα προκριθούν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 23η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EOES 2023.

Τους μαθητές μας προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί Γ. Διπλάρης, Δ. Κοντοσταυλάκη και Α. Κορίλλης.

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή και τις μαθήτριες του Λυκείου μας για την πολύ σημαντική διάκρισή τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΕΟES!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα