Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τζούντο

Απρ 18, 2022, 13:55 μμ by Πόπη Σιμιτσή

Την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τζούντο που διεξήχθη στον Ορχομένο.

Ο μαθητής της Α’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών Τσαπάρας Κωνσταντίνος, κατέκτησε την 1η θέση και  η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών Τσαπάρα Μαρία την 3η θέση. 

Ο μαθητής Τσαπάρας Κωνσταντίνος προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα (ISF GYMNASIADE 2022) που θα διεξαχθεί στην Νορμανδία (Γαλλία) 14-22 Μαΐου 2022.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα