Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος

Φεβ 22, 2022, 12:55 μμ by Πόπη Σιμιτσή

Την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος, στην Πύλη Τρικάλων.  Έλαβαν μέρος 21 μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου, αθλητές και αθλήτριες του Σ.Α.Κ.Α.

Οι ομάδες αγοριών Κ16, κοριτσιών Κ16 κατέλαβαν την 1η θέση, και η ομάδα των Ανδρών Κ18 την 3η.

Τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

 

  • Δρόμος 3.000μ. από το μαθητή της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, Ιωάννη Μπιτούνη, με επίδοση 08’53  (1η θέση).

  • Δρόμος 3.000μ. από το μαθητή της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, Γεώργιο-Αλέξιο Ζαχαριά, με επίδοση 09’25  (2η θέση).

  • Δρόμος 3.000μ. από το μαθητή της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Γόντικα, με επίδοση 09’26  (3η θέση).

  • Δρόμος 2.000μ. από τη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, Καλλιόπη Πατέρα, με επίδοση 6’44  (3η θέση).

Συνοδοί Καθηγητές - Προπονητές ήταν οι κ.κ. Γιάννης Οικονόμου, Μαρία Πρωτόπαπα και o Συντονιστής Εξωσχολικού Αγωνιστικού Προγράμματος, Θοδωρής Γραμματικόπουλος. 

Δείτε τα αποτελέσματα: K18 K16

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα