Επιτυχόντες του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον 82ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «O Θαλής»

Ιαν 18, 2022, 15:22 μμ by User Not Found

Οι επιτυχόντες του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον 82ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» είναι οι εξής: 

Α΄ Λυκείου
Βαν-Κερκ Ιάσων-Θεόδωρος
Ιωαννίδης Αιμίλιος
Μαραγκάκης Ιωάννης
Νάκος Δημήτριος
Παπαϊωαννίδης Μάξιμος-Αναστάσιος 
Παπαϊωάννου Σωτήριος- Άρης

Β΄ Λυκείου
Κλαουδάτος Σταύρος (ΙΒ1)
Κομματά Ευαγγελία (ΙΒ1)
Πραπιάδης Χρήστος 
Χαντζής Δημήτριος 


Γ΄ Λυκείου 
Διονέλης Αλέξανδρος
Ιατροπούλου Μαρίνα


Οι επιτυχόντες προκρίνονται για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00, ειδικά για φέτος στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.
Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.
Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε καλή τύχη  στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα! 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα