Ημέρα των Ευχαριστιών στο IB DP

Δεκ 1, 2021, 23:11 μμ by Εύβοια Καϊναδά
Την Πέμπτη, 25/11/2021 οι μαθητές του IB DP γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών ανταλλάσσοντας ευχές με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους. Υπό την καθοδήγηση της κας. Κοραλίας Γεωργακοπούλου, μαθητές του Year 1 διακόσμησαν κουτιά και κάρτες και τις τοποθέτησαν σε σημεία του IB DP Building, ώστε όλοι οι μαθητές να γράψουν ευχαριστήρια σημειώματα για τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους. Τα κουτιά  στη συνέχεια συνελέγησαν, τα σημειώματα οργανώθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους του μαθητές του Year 1, τους καθηγητές και το προσωπικό μαζί με σοκολάτες.
 
Στη συνέχεια της ημέρας οι μαθητές και των δύο ετών παρακολούθησαν ένα βίντεο, στο οποίο οι Fulbright Fellows του Σχολείου μας μοιράσθηκαν τις αναμνήσεις τους από την Ημέρα των Ευχαριστιών, μίλησαν για το νόημα της ημέρας αυτής, παρουσιάστηκε μία σύντομη ιστορική αναδρομή των γεγονότων που συνδέονται με την εορτή και ένα χιουμοριστικό σκετς.
Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα