Αποφοιτήσεις Γυμνασίων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού

Ιουν 14, 2021, 11:36 πμ by Νίκος Πολίτης

Με ιδιαίτερη χαρά εορτάσαμε την αποφοίτηση των μαθητών μας από το Γυμνάσιο Κολλεγίου Ψυχικού και το Γυμνάσιο Κολλεγίου Αθηνών την Τετάρτη, 9 Ιουνίου και την Πέμπτη, 10 Ιουνίου αντίστοιχα. Μετά από μια δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις, οι Διευθύντριες των δύο μονάδων του Κολλεγίου κ.κ. Νικολέτα Κανελλή και Βασιλική Τλα, συνεχάρησαν τα παιδιά που έφθασαν με επιτυχία στο τέλος αυτού του κύκλου της μαθητικής τους ζωής και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον επόμενο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Συντονιστής των Σχολικών Μονάδων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Χρήστος Παπανικολάου.

 


Στις εκδηλώσεις παρουσιάσθηκαν βίντεο-αφιερώματα με στιγμές από τη ζωή των μαθητών στο Γυμνάσιο αλλά και με τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς των Μαθητικών Κοινοτήτων.

Ο πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, Λουκάς Μαρούτσης και ο πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, Διαμαντής Πατέρας, απηύθυναν αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους συμμαθητές τους.

Το δικό τους μήνυμα απηύθυναν οι καθηγητές σύμβουλοι και οι πρόεδροι των 5μελών συμβουλίων κάθε τμήματος. 

Ακολούθησε η ανάγνωση των ονομάτων των μαθητών κάθε τμήματος της Γ’ Γυμνασίου από τους Υποδιευθυντές και τους Αναπληρωτές Διευθυντές και η παράδοση των αποφοιτηρίων και των αναμνηστικών τους. 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα