Ομιλία του Διευθυντή/President στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Μαϊ 14, 2021, 16:16 μμ by Αμαλία-Ιωάννα Ζαούση

Με την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικών Καταστροφών αλλά και του Προέδρου της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών κ. Κώστας Συνολάκης ’75 – Ακαδημαϊκός, συμμετείχε την Τετάρτη, 12 Μαΐου σε συζήτηση για το μείζον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Στη συζήτηση με τίτλο «Climate Change and Natural Disasters. Transformation Policies for a Sustainable Future», συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστος Ζερεφός, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών και μεταδόθηκε διαδικτυακά. Συντονιστής ήταν ο Αρχισυντάκτης της αγγλικής έκδοσης της εφημερίδας «Η Καθημερινή» Αθανάσιος Έλλις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.athenscollege.edu.gr/about-us/management/presidents_office/president_speeches

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα