Ψηφιακή Έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών

Δεκ 23, 2020, 13:16 μμ by Νίκος Πολίτης

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Εργαστήριο Ελευθέρων Δράσεων παρουσίαζε, στην Είσοδο του Μποδοσακείου, μία έκθεση με έργα των μαθητών μας από την 3η έως και την 6η τάξη.

Ήταν μια ευκαιρία να μοιραστούν τα παιδιά τις ιδέες και τους κόπους τους σε ένα γεγονός που "μύριζε Χριστούγεννα". Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που όλοι αντιμετωπίζουμε, η οργάνωση της έκθεσης αυτής κατέστη αδύνατη. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μια έκθεση διαδικτυακή, με έργα από όλες τις  τάξεις του Σχολείου μας που φιλοτεχνήθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Είναι ο τρόπος μας να αποχαιρετήσουμε τη χρόνια που τελειώνει και να υποδεχτούμε  με αισιοδοξία το 2021, ελπίζοντας να είναι τόσο χρωματιστό και γεμάτο διαφορετικές ιδέες όσο και η έκθεση που ετοιμάσαμε για εσάς! 


1η Τάξη (1α, 1β, 1γ)

 

1η Τάξη (1δ, 1ε, 1στ)

 

2α τάξη (2α, 2β, 2γ)

 

2α τάξη (2δ, 2ε, 2στ)



3η τάξη (3α, 3β, 3γ)



3η τάξη (3δ, 3ε, 3στ)



4η τάξη (4α, 4β, 4γ)


4η τάξη (4δ, 4ε, 4στ)



5η τάξη (5α, 5β, 5γ)


5η τάξη (5δ, 5ε, 5στ)


6η τάξη (6α, 6β, 6γ)


6η τάξη (6δ, 6ε, 6στ)

 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα