Κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2018

Ιουλ 2, 2018, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
Ο τελειόφοιτος της γ΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού Τσακίρης Νικόλαος, ως μέλος της εξαμελούς Εθνικής Ομάδας, εκπροσώπησε τη χώρα μας στην 22η Βαλκ

Ο τελειόφοιτος της γ΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού Τσακίρης Νικόλαος, ως μέλος της εξαμελούς Εθνικής Ομάδας, εκπροσώπησε τη χώρα μας στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2018, η οποία διεξήχθη από 19 έως 24 Ιουνίου 2018 στη Ρόδο, όπου και διακρίθηκε κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια!

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα