Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας Δημοτικών Σχολείων

Απρ 25, 2017, 03:00 πμ by Vicky Anastassini

Την Τρίτη, 4 Απριλίου 2017, στο θέατρο του Κολλεγίου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας. Στην εκδήλωση καλεσμένοι ήταν η αργυρή παραολυμπιονίκης της σφαίρας κα. Δήμητρα Κοροκίδα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των παραολυμπιονικών κ. Σάκης Κωστάρης και ο χρυσός ολυμπιονίκης των συγχρονισμένων καταδύσεων το 2004 Νίκος Συρανίδης.  Βασικός ομιλητής ήταν ο  κ. Στέλιος Κακαβογιάννης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αναφέρθηκε σε ιστορικά στοιχεία της ολυμπιακής ημέρας και συντόνισε τις ερωτήσεις των παιδιών της μαθητικής κοινότητας προς τους αθλητές.

    

Την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας.  Στην εκδήλωση καλεσμένοι ήταν η κα. Κέλυ Λουφάκη παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο και ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο το 2016 ο κ. Παύλος Μάμαλος αθλητής της άρσης βαρών. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Παναγιώτης Σκυλοδήμος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αναφέρθηκε σε ιστορικά στοιχεία του εορτασμού και συντόνισε τις ερωτήσεις που έγιναν από τους εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας προς τους καλεσμένους μας.

 

Υπεύθυνος του συντονισμού των εκδηλώσεων ήταν ο κ. Σόλων Σανιώτης, Διασχολικός Συντονιστής Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα