19th Euromeet 2017 – Luxemburg

Φεβ 10, 2017, 03:00 πμ by Vicky Anastassini

Στις 27 – 29 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 19η Διεθνή συνάντηση Κολύμβησης, στο Λουξεμβούργο.

 

Ο Μανιός Ελευθέριος, μαθητής της Γ’ Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού, στην κατηγορία Junior, κατέλαβε την 1η θέση στα 100μ. πρόσθιο, τη 2η θέση 50μ. πρόσθιο και την 3η θέση στα 200μ. πρόσθιο και στα 400μ. Μικτή Ατομική. Η επίδοσή του στα 50μ. πρόσθιο 30.32 αποτελεί και Νέα Επίδοση Κολλεγίου.

 

Ο Λαναράς Νικόλαος, μαθητής της Α’ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών, στην κατηγορία Youth, κατέλαβε την 3η θέση στα 50μ. πρόσθιο.

 

Πολύ καλή παρουσία είχε και η μαθήτρια της Α’ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών, Ατζινά Κωνσταντίνα.

 

Δείτε τα αποτελέσματα

 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα