Μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού στην Ομάδα (Development Team) για την επιλογή μελών της Εθνικής Ομάδας Debate 2017

Νοε 4, 2016, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
H Μαριάννα Εμπέογλου και ο Στυλιανός Σκάβδης - μαθητές του 2ου έτους του Προγράμματος International Baccalaureate – προκρίθηκαν στην ομάδα των 10 μα

H Μαριάννα Εμπέογλου και ο Στυλιανός Σκάβδης - μαθητές του 2ου έτους του Προγράμματος International Baccalaureate –  προκρίθηκαν στην ομάδα των 10 μαθητών (Development Team) από την οποία θα επιλεγούν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Debate 2017, τον Δεκέμβριο.

 

Η Εθνική Ομάδα Debate 2017 θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Debate (World Schools Debating Championship 2017), που θα πραγματοποιηθεί στην Ινδονησία τον  Αύγουστο του 2017.

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα