Διακρίσεις Μαθητών του Κολλεγίου Ψυχικού στο St. Catherine's Debating Tournament 2016

Οκτ 3, 2016, 03:00 πμ by Vicky Anastassini
Ο Όμιλος Debate του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος έλαβε μέρος στο St. Catherine’s Debating Tournament, το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, που διοργανώθηκε από το St.

Ο Όμιλος Debate του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος έλαβε μέρος στο St. Catherine’s Debating Tournament, το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, που διοργανώθηκε από το St. Catherine’s School το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016. Το ΕΕΙ συμμετέσχε με 10 ομάδες στο τουρνουά και απέσπασε σημαντικές διακρίσεις.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές Χριστίνα Πιλιούνη (ΙΒ1) και Νικόλας Παπανδρέου (ΙΒ1) προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού. Επίσης η Μαριάννα Εμπέογλου (ΙΒ2) κατέλαβε τη 2η θέση και ο Γιάννης Τυροβολάς (ΙΒ1) τη 10η θέση στην ατομική κατάταξη, μεταξύ των 144 συμμετεχόντων συνολικά. 

 

Τους μαθητές του ΕΕΙ συνόδευσαν στο Τουρνουά οι προπονητές του debate του Σχολείου, καθώς και Teaching Fellows που υποστήριξαν την αποστολή ως κριτές. 

Load more comments
Comment by from

Τι είναι Ποίηση;

Η ποίηση, αν και δεν διαβάζεται συχνά, είναι άκρως σημαντική για τον σύγχρονο κόσμο. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως πράξη εμπιστοσύνης και θεωρείται απαραίτητη για την πνευματική ικανοποίηση ενός ανθρώπου. Είναι «τροφή για σκέψη» και πιστεύω πως χωρίς την ποίηση κυριαρχεί η δυστυχία στη ζωή, καθώς γίνεται μονότονη.

Περισσότερα