Στηρίξτε μας με τη δωρεά σας

Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να στηρίξετε το έργο του Κολλεγίου. Η στήριξή σας κάνει τη διαφορά στη ζωή των μαθητών μας, τους ενδυναμώνει και συμβάλλει στη δημιουργία μίας ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας.

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.  

Για να κάνετε τη δωρεά σας με κάρτα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με ελληνικούς χαρακτήρες και πεζοκεφαλαία. Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση και αποστολή της απόδειξης δωρεάς συνοδευόμενης από ευχαριστήρια επιστολή καθώς και για την αναγνώριση της στήριξής σας με βάση τη συγκατάθεσή σας (όπου έχει εφαρμογή).

Για δωρεά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δείτε εδώ.

Για δωρεά στις Η.Π.Α. με κάρτα πατήστε εδώ (Paypal) ή για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δείτε εδώ.

Εάν θέλετε να κάνετε δωρεά σε άλλη χώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217, 218 ή με email στο [email protected].

Τύπος δωρεάς
Μπορείτε να στηρίξετε έναν ή περισσότερους Κολλεγιακούς δρομείς. Η λίστα των Κολλεγιακών δρομέων θα είναι σύντομα διαθέσιμη διαδικτυακά. Αν υποστηρίζετε περισσότερους τους ενός δρομείς, παρακαλούμε σημειώστε το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε δρομέα. 
Άλλες επιλογές δωρεών: Εάν επιθυμείτε να αναλάβετε μία ονομαστική υποτροφία, να στηρίξετε έργα υποδομής, να δημιουργήσετε endowed fund ή να συζητήσουμε κάποιον άλλον τύπο δωρεάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217, 218 ή με email στο [email protected]. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για όλες τις επιλογές δωρεών εδώ.
Άλλα στοιχεία δωρεάς
Ποσό δωρεάς*

Εάν επιθυμείτε να ενημερώσουμε κάποιον/α για τη δωρεά αυτή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του/της:

Εάν επιθυμείτε να ενημερώσουμε κάποιον/α για τη δωρεά αυτή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του/της:

Στοιχεία επικοινωνίας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας με ελληνικούς χαρακτήρες και πεζοκεφαλαία, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Θα ήθελα κάνω τη δωρεά μου

Άτομο επικοινωνίας 

Ιδιότητα*
Άλλο

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/ης.

Ιδιότητα*
Άλλο

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/ης.

Συγκατάθεση για ονομαστική αναφορά

Αναγνωρίζουμε τους δωρητές μας στις παρακάτω Giving Societies (Honor Roll of Donors) —με βάση το συνολικό ποσό των δωρεών τους— στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς τους για 5 και 10 έτη. Για την ονομαστική αναφορά σας στην ετήσια Έκθεση Δωρεών που διανέμεται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, θα λάβετε ειδική επικοινωνία και φόρμα συγκατάθεσης.

  • Emmanuel Benakis Society (100.000 € και άνω)
  • Stephanos & Penelope Delta Society (50.000 € - 99.999 €)
  • Homer Davis Society (20.000 € - 49.999 €)
  • Partners in Education (10.000 € - 19.999 €)
  • Patrons (2.500 € - 9.999 €)
  • Donors (1.000 € - 2.499 €)
  • Supporters (500 € - 999 €)
  • Friends (250 € - 499 €)
  • Contributors (1 € - 249 €) Δεν γίνεται ονομαστική αναφορά.

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας —ανεξαρτήτως ποσού— στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του Annual Fund, κατόπιν συγκατάθεσής τους. Η ονομαστική αναφορά μπορεί να γίνει στο όνομά του δωρητή ή/και του/της συζύγου ή άλλου αγαπημένου προσώπου ή σε εταιρεία/οργανισμό που εκπροσωπεί. Την ονομαστική αναφορά των αποφοίτων συνοδεύει το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται. 

 
Συγκατάθεση

Παρακαλούμε συμπληρώστε σε πεζοκεφαλαία. Εάν είστε απόφοιτος/η σημειώστε έτος αποφοίτησης με ένδειξη γ ή Δ, όπου έχει εφαρμογή.

Παρακαλούμε συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες σε πεζοκεφαλαία. Εάν είστε απόφοιτος/η σημειώστε έτος αποφοίτησης με ένδειξη γ ή Δ, όπου έχει εφαρμογή.

 

Το Κολλέγιο Αθηνών (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Οι δωρεές προς το Κολλέγιο εκπίπτονται από τη φορολογία υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον νόμο. Oι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α.

Χρειάζεστε βοήθεια; Για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα ή τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217, 218 ή με email στο [email protected].