Ο νάνος δεν κοιμάται

Ο νάνος δεν κοιμάται

Lindgren, Astrid. Ο νάνος δεν κοιμάται. Αθήνα: Μάρτης, 2015.Είναι μια μαγική χειμωνιάτικη νύχτα.Μια τέτοια νύχτα οι άνθρωποι κουρνιάζουν ο ένας δίπλα στον άλλο μες στα μικρά τους σπίτια και φροντίζουν να μη σβήσει η φωτιά στο τζάκι. Αυτή τη σκοτεινή και παγωμένη νύχτα, στην καρδιά του χειμώνα, ο νάνος επιβλέπει το αγρόκτημά του, πηγαίνει στον στάβλο και με ήσυχα βηματάκια αφήνει τα ίχνη του ανάμεσα στα σπίτια.Το όμορφο κείμενο της Astrid Lindgren, εύκολο σαν παιδικό τραγούδι, αποπνέει αγάπη για τη ζωή και τρυφερότητα για καθετί ζωντανό.[Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου]Ημερομηνία καταχώρησης: 9 Δεκεμβρίου 2015
Συγγραφέας : Astrid Lindgren
Εκδοση : Μάρτης
Τάξη : 1η - 3η τάξη

Lindgren, Astrid. Ο νάνος δεν κοιμάται. Αθήνα: Μάρτης, 2015.

Είναι μια μαγική χειμωνιάτικη νύχτα.
Μια τέτοια νύχτα οι άνθρωποι κουρνιάζουν ο ένας δίπλα στον άλλο μες στα μικρά τους σπίτια και φροντίζουν να μη σβήσει η φωτιά στο τζάκι. Αυτή τη σκοτεινή και παγωμένη νύχτα, στην καρδιά του χειμώνα, ο νάνος επιβλέπει το αγρόκτημά του, πηγαίνει στον στάβλο και με ήσυχα βηματάκια αφήνει τα ίχνη του ανάμεσα στα σπίτια.
Το όμορφο κείμενο της Astrid Lindgren, εύκολο σαν παιδικό τραγούδι, αποπνέει αγάπη για τη ζωή και τρυφερότητα για καθετί ζωντανό.

[Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου]

Ημερομηνία καταχώρησης: 9 Δεκεμβρίου 2015

Επιστροφή