Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας

Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας

Φεβ 28, 2019

Με απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics, το Abu Dhabi έχει αναλάβει να διοργανώσει από 8 μέχρι 22 Μαρτίου 2019 τους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες Special Olympics στις πόλεις του Abu Dhabi και του Dubai, στους οποίους αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 7.000 αθλητές από 170 χώρες.

Στο πλαίσιο των σχετικών εκδηλώσεων, την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας», των Παγκοσμίων Θερινών Αγώνων Special Olympics «Abu Dhabi 2019».

Αμέσως, μετά την Τελετή Αφής της Φλόγας, ακολούθησε Λαμπαδηδρομία, συνολικής απόστασης 8.5 Km, στην οποία έλαβαν μέρος αθλητές των Special Olympics με την υποστήριξη - ενθάρρυνση και Αστυνομικών που έχουν τη Διεθνή ονομασία «Law Enforcement Torch RunnersLETR» καθώς και Μαθητές Δημοσίων και Διεθνών Ιδιωτικών Σχολείων. Η λαμπαδηδρομία πέρασε από ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Αθήνας και παραδόθηκε στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

To Σχολείο μας είχε την τιμή να προσκληθεί στην Τελετή Αφής και συμμετείχε στη Λαμπαδηδρομία με μαθητές και μαθήτριες – μέλη του Α” Assosiation και με εθελοντές μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού.

Τους μαθητές και μαθήτριες συνόδεψε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σόλων Σανιώτης και οι Συντονίστριες του Προγράμματος CAS Jennifer Potter και Στέλλα Τσάλη.

Επιστροφή