Αθλητισμός και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Αθλητισμός και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δεκ 7, 2016

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Σχολείων, προσκάλεσε τον Π.Α.Σ.Κ.Α. (Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων), τον πρώτο Αθλητικό Σύλλογο για άτομα με αναπηρία που ιδρύθηκε στη χώρα μας, (έτος ιδρύσεως: 1987).

Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στους μαθητές των τμημάτων Β1,3,5 και Α4,5 του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών και Β1-4 και Α5-7 του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, περιελάμβανε ενημερωτικές ομιλίες:

Του κυρίου Κωνσταντίνου Σιάχου, προέδρου του Συλλόγου, της κυρίας Δήμητρας Κοροκίδα, 3η παραολυμπιονίκη στο Ρίο, στη σφαιροβολία και 2η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον ακοντισμό,  του κυρίου Πολυχρόνη Πολίτση, ομοσπονδιακού προπονητή της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του κυρίου Γεώργιου Μακρή, υπευθύνου της ομάδας Basketball με καρότσι.

Ακολούθησαν αγώνες επίδειξης με συμμετοχή μαθητών του σχολείου μας και αθλητών του συλλόγου στα αθλήματα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του Basketball με αμαξίδια.

Επιστροφή