Έναρξη Θερινών Προγραμμάτων 2021 - Οδηγίες

Ιουν 29, 2021

Αγαπητοί γονείς,

Με μεγάλη χαρά την Τετάρτη, 30 Ιουνίου θα υποδεχθούμε τα παιδιά και το προσωπικό μας στα Θερινά Προγράμματα 2021.

Για να αποτελέσουν οι ημέρες αυτές μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία και τα παιδιά να παραμείνουν ασφαλή, παραθέτουμε Χρήσιμες Οδηγίες/Κανόνες για τη λειτουργία των Θερινών Προγραμμάτων. 

Κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του:

1.    Ένα εύχρηστο σακίδιο με τα παρακάτω είδη:
Ένα καπέλο, μια μπλούζα, ένα πακέτο χαρτομάντηλα, ένα παγούρι και αντηλιακή κρέμα.

Όσα παιδιά έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στις τάξεις 4η, 5η, 6η Δημοτικού θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους μαγιό, πετσέτα μπάνιου, σκουφάκι κολύμβησης και σαγιονάρες

2.    Μια κασετίνα με:
Ένα σετ μαρκαδόρους, δύο μολύβια, δύο κόλλες stick, ένα ψαλίδι, ένα χάρακα, μία γόμα, μία ξύστρα, τέσσερις μαρκαδόρους τύπου Posca σε χρώματα της επιλογής τους.

Για την περίπτωση απώλειας, σε όσα προσωπικά αντικείμενα μπορείτε, παρακαλείσθε να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

T α τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Γραμματεία των Θερινών Προγραμμάτων στην Κάντζα είναι: 210.6041635, 210.6040391  και 210.6798100

Εάν δεν έχετε συμπληρώσει το «ΕΝΤΥΠΟ ΥΓΕΙΑΣ», θα πρέπει να συμπληρωθεί και να παραδοθεί την πρώτη ημέρα παρακολούθησης του Προγράμματος.

Επίσης, συνημμένα θα βρείτε:

Προσοχή: Τα παιδιά έχουν ενταχθεί σε ομάδες άφιξης/αναχώρησης ΓΑΛΑΖΙΟ/ΚΙΤΡΙΝΟ. Στην περίπτωση που στο ίδιο αυτοκίνητο επιβαίνει παιδί διαφορετικής ομάδας/χρώματος, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε έτσι ώστε τα παιδιά να ενταχθούν στην ίδια ομάδα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Επιστροφή