Τα Θερινά Προγράμματα στο campus της Κάντζας απευθύνονται σε παιδιά που μόλις έχουν ολοκληρώσει το Προνήπιο (5 ετών) έως και την 6η Δημοτικού (12 ετών).

Προσφέρουμε τρία διαφορετικά προγράμματα

1. Αθλητικό Πρόγραμμα (Ελληνικά): για παιδιά Προνηπίου έως 6ης Δημοτικού, προσφέρουμε επιλογή αθλήματος το πρωί και ηλικιακούς ομίλους το απόγευμα.

Διάρκεια: 19 Ιουνίου με 7 Ιουλίου 2023

2. English Camp (English): for children from Pre-Kindergarten to Grade 6, we offer two choices, Keep Fit or Be Creative, plus afternoon clubs according to age group.

Duration: June 19 to July 7 2023

3. Κινεζικό Πρόγραμμα: για παιδιά 3ης έως 6ης Δημοτικού, προσφέρουμε μία πρώτη επαφή με τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Κίνας. Το απόγευμα τα παιδιά παρακολουθούν ομίλους είτε του Αθλητικού Προγράμματος στα ελληνικά, είτε του English Camp στα αγγλικά. Δεν απαιτείται γνώση της κινεζικής γλώσσας αλλά, εάν υπάρξουν αρκετές εγγραφές, θα δημιουργηθεί τμήμα για παιδιά με βασική γνώση κινεζικών.

Διάρκεια: 19 Ιουνίου με 30 Ιουνίου 2023

Ενδεικτικά, όλα τα παιδιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως: Κολύμβηση, Water Basket, Water Polo, Stand Up Paddle (SUP), Safe Water Sports, Τρίαθλο (Κολύμβηση, Τρέξιμο, Ποδηλασία), Σκυταλοδρομίες, Παιχνίδια στο Δάσος, Κατασκευές, Κατασκηνωτικές Δραστηριότητες, Ποδηλασία, Παιχνίδια Μεγάλων Διαστάσεων, 4th July BBQ και γιορτή με καλλιτεχνικές, δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες.Κόστος

  • 3 εβδομάδες €840*
  • 2 εβδομάδες €715
  • 1 εβδομάδα €420

* Η τιμή έχει μειωθεί από €987 σε €840 χάρη στην ευγενή προσφορά μέλους της Κολλεγιακής οικογένειας. Σκοπός του δωρητή είναι – στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία – να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να καλύψουν ευχάριστα και δημιουργικά μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους.

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Σχολικά λεωφορεία
  • Δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα (με μαγειρευτό φαγητό)
  • Διανυκτέρευση σε σκηνές (για παιδιά 4ης, 5ης και 6ης Δημοτικού)
  • Ημερήσια εκδρομή


Εγγραφές

1. Ηλεκτρονική Αίτηση

2.  Δήλωση γονέα (με email στο [email protected])

3. Ιατρική βεβαίωση (με email στο [email protected])

 
Μεταφορά

Προς εξυπηρέτηση των εγγεγραμμένων μαθητών μας δρομολογούνται ειδικά λεωφορεία.  Εάν επιθυμείτε τη χρήση σχολικού λεωφορείου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το Δελτίο Εγγραφής στα Θερινά δρομολόγια και τη Δήλωση Παραλαβής και να τα αποστείλετε με email ([email protected]) στο Τμήμα Μεταφοράς. Για τις στάσεις και τα δρομολόγια συμβουλευθείτε τους αντίστοιχους πίνακες.

Ο οριστικός σχεδιασμός των δρομολογίων γίνεται μετά το τέλος των εγγραφών.

Πρωινά Δρομολόγια Σχολικών
Απογευματινά Δρομολόγια Σχολικών

Δήλωση Παραλαβής

Δελτίο Εγγραφής στα Θερινά Δρομολόγια


Πληρωμή διδάκτρων

Ηλεκτρονικό τιμολόγιο με μοναδική Ταυτότητα Πληρωμής που αποστέλλεται από το Λογιστήριο του ΕΕΙ.

 

Ακύρωση

Έγγραφη ακύρωση συμμετοχής μέχρι την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, με παρακράτηση του ποσού των €100. Από την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023, δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

Πληροφορίες

Γραμματεία Ειδικών Προγραμμάτων
Email: [email protected]
Τ: 2106798192, από 9:00 έως 15:00