Έκθεση μαθητών του ΜΥΡ Visual Art Show, “depart”

Έκθεση μαθητών του ΜΥΡ Visual Art Show, “depart”

Ιουλ 17, 2019
Το Τμήμα Εικαστικών (Visual Arts) του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού εγκαινίασε την έκθεση των μαθητών του (ΜΥΡ Visual Art Show), με τίτλο “depart”, την

Το Τμήμα Εικαστικών (Visual Arts) του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού εγκαινίασε την έκθεση των μαθητών του (ΜΥΡ Visual Art Show), με τίτλο “depart”, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στον εκθεσιακό χώρο του φουαγιέ του θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας (Πειραιώς 256, Αθήνα). Η έκθεση αυτή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Middle Years Programme (MYP).

Η επιλογή του χώρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών βοήθησε τους μαθητές μας να εξοικειωθούν με ένα σημαντικό εκθεσιακό χώρο σ’ ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον, δίνοντας τους  παράλληλα την ευκαιρία να εκθέσουν  τα έργα τους σε ένα ευρύτερο κοινό. Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν έργα των μαθητών του Γυμνασίου, που δημιουργήθηκαν τη σχολική χρονιά 2018-2019, στο μάθημα των Καλλιτεχνικών με την καθοδήγηση των εικαστικών Δημήτρη Μιχάλαρου και Λίας Πέτρου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών / Συντονιστής Σχολικών Μονάδων ΕΕΙ κ. Απόστολος Αθανασόπουλος. Ο τίτλος της Έκθεσης, που προέρχεται από τις λέξεις “departure” (αναχώρηση) και “Αrt” (Τέχνη), συμβολίζει το ταξίδι των μαθητών στην Τέχνη μέσω της αισθητικής αγωγής.

Επιστροφή