Ρητορικός Διαγωνισμός «Τριών Ιεραρχών» Κολλεγίου Ψυχικού

Ρητορικός Διαγωνισμός «Τριών Ιεραρχών» Κολλεγίου Ψυχικού

Φεβ 4, 2019
Την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου η τελική φάση του Ρητορικού Διαγωνισμού των «Τριών Ιεραρχών» για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού σχολικού έτους 2018-2019.

Την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου η τελική φάση του Ρητορικού Διαγωνισμού των «Τριών Ιεραρχών» για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού σχολικού έτους 2018-2019. Νικήτρια εφέτος ανακηρύχθηκε η Νικολέτα Αβραμίδου.

Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε γύμνασμα, το οποίο είχε ως θέμα την αξία της αγωνιστικότητας, τις συνέπειες στη ζωή των νέων από την έλλειψη του αγωνιστικού φρονήματος, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους το Σχολείο μπορεί να συμβάλει στην καλλιέργειά του.

 

Στην Ελλανόδικο Επιτροπή συμμετείχαν  ο κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Νικόλαος Ξιώνης, Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Άρης Λειβαδάς, δικηγόρος και κάτοχος του Επάθλου των «Τριών Ιεραρχών» το 1982.

Οι μαθητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού ήταν οι:

Νικολέτα Αβραμίδου

Μαρία Βέργου

Ιωάννα Δημητροπούλου

Μαρία Θεοχάρη

Ίρις Κοντού 

Οι μαθητές που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Διαγωνισμού ήταν οι:

Γαλήνη Γκούντχεντ

Σοφία Ριζοπούλου

Ελευθερία Σκούταρη

Ελεονόρα Τομάζου

Γεράσιμος Τσιμάρας 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν τόσο στην τελική όσο και στην ημιτελική φάση του γυμνάσματος.

Επιστροφή